Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Veerboten - Veerboot Sardinie
360sardinie
SardiniŽ vluchten & veerboot. alghero cagliari, olbia. klik op een haven of vliegveld voor informatie over verbindingen en maatschappijen. op jachthavens voor meer informatie. selecteer naar type: vliegvelden, veerhavens & toeristenhavens.
http://www.360sardinie.net/gethere.php

Aferry
Ferry naar sardinie - ferry overtochten | ferries naar sardinie online boeken. boek uw ferry naar sardinie bij alle belangrijke veerbootmaatschappijen en bekijk de dienstregeling en tarieven voor uw ferry naar sardinie online op aferry.nl.
http://www.aferry.nl/veerboot-sardinie.htm

Bootovertochten
Bootovertochten
http://www.bootovertochten.com/bestemmingen/italie/sardinie

Corsica Prikbord
Overtocht corsica-sardiniŽ - corsica prikbord. op het corsica prikbord staan ruim 25.000 berichten, ruim 2.200 foto's en tientallen video's over corsica, kamperen, vakantie.
http://www.corsica-prikbord.nl/onderwerp.php?t=5392

Directferries
Veerboten naar sardini√ę - boek een veerboot naar sardini√ę met direct ferries. direct ferries uk biedt verschillende veerboten naar sardini√ę met alle bekende veerbootmatschappijen naar sardini√ę boek veerboten naar sardini√ę veilig en eenvoudig online.
http://www.directferries.nl/sardinie.htm

Ferryboeken
Ferry naar sardini√ę boeken - online bij ferry boeken nl. ferry naar sardini√ę boeken online bij ferry boeken nl
http://www.ferryboeken.nl/sardinie.html

Frohlich
FrŲhlich.nl - vakantiehuizen op sardiniŽ. vakantiehuizen direct aan het strand op het prachtige sardiniŽ. wij regelen ook vluchten, veerdiensten en autoverhuur
http://www.frohlich.nl

Italie
Vervoer in italia; trein, veerboot, ferry, auto, route, tol, tunnels, zomerdrukte, winterdrukte, anwb. een treinreis of een reis met de veerboot van sicilia naar sardegna? boek online je tickets! ook met de auto kun je gemakkelijk in italia rondreizen. in dat geval kun je vast wel informatie gebruiken over tolwegen of wat te doen bij autopech...
http://www.italie.nl/Vervoer+in+Italie/3137/default.html

Mobylines
Overtochten voor de eilanden: vertrek per veerboot naar sardini√ę, corsica en elba met moby!. de veerboten van moby bevaren de meest belangrijke koersen van en naar sardini√ę, corsica en elba: overtochten naar bastia, olbia, porto torres en porteferraio
http://www.mobylines.nl/routes.html

Nl
Ferry corsica en sardiniŽ - corsica ferries. kies uw overvaart corsica en sardiniŽ.
http://nl.corsicaferries.com

Overtocht
Overtocht sardinie, overtocht spanje. overtocht sardinie - sardiniŽ ligt centraal in west-middellandse zee. wij hebben dan ook overtochten naar sardiniŽ vanuit frankrijk, italiŽ, spanje en tunesiŽ.
http://www.overtocht.nl/veerdienst/overtocht-sardinie.asp

Reiswijs
Reisinformatie eiland sardiniŽ in de middellandse zee
http://www.reiswijs.nl/landeninfo/europa/italie/sardinie/sardinie.html

Rugzaktrips
Veerboten in italiŽ. informatie over vertrektijden en prijzen van de ferries van italiŽ. voor vakantie of zomaar een weekend. italiŽ is een populair vakantie land. naast een mooie kust heeft italiŽ ook vele eilanden zoals siciliŽ en sardiniŽ. u kunt echter ook met de auto vanuit italiŽ met een ferry naar griekenland, tunesiŽ of kroatie gaan.
http://www.rugzaktrips.nl/europa/veerboten_italie.htm

Sardinie
Routebeschrijving sardini√ę - sardini√ę.nl. kies nu op sardini√ę.nl uit een groot aanbod van campings, vakantieparken en vakantiehuizen op sardini√ę!
http://www.sardinie.nl/Informatie/routes.php

Sardinie Info
SardiniŽ: prachtig bergachtig eiland in de middellandse zee waarop het heerlijk vakantie vieren is, sportief maar ook rustgevend.
http://www.sardinie-info.nl/tips/tips.htm

Sardinieforum
Sardinieforum.nl - jouw link met sardiniŽ
http://www.sardinieforum.nl/viewtopic.php?t=872&sid=ab2bcca5abae380dad7ccecd54c8693c

Sardotravel
SardiniŽ, hoe kom je er. vliegen of met eigen auto overvaren?. om sardiniŽ te bereiken zij er diverse mogelijkheden. vliegen, auto huren of met de boot overvaren. hier vind je alle informatie.
http://www.sardotravel.nl/hoe_kom_je_er.html

Tharros
Tharros.info: travelling information for sardinia. travelling information for sardinia here follows some information on how to reach sardinia by air, by sea, by train and bus (public transportation) and by car. many resources to plan your trip to sardinia ...
http://www.tharros.info/ViewText.php?id=1150&lng=nl

Tips Vakantie
Op vakantie naar sardiniŽ in italiŽ, onderstaande tips geven u uitgebreide informatie voor een vakantie naar sardiniŽ.
http://www.tips-vakantie.nl/sardinie-tips.php

Gerelateerd
 • Lege stranden, veerboten en hotels, vluchten voor de Grexi..
  De kranten staan er vol mee Griekenland en de euro lijken geen goede combinatie. Pinautomaten zijn leeg of hebben lange wachtrijen en de toeristen lijken de
 • Werkgroep wil oude PSD-veerboot terughalen naar Zeeland
  VLISSINGEN - De werkgroep PSDnet.nl probeert de Oosterschelde, een van de voormalige veerboten van de PSD, naar de provincie terug te halen.
 • Uren in de file op Hemelvaartsdag
  Ellende, dat was het vandaag op de wegen. Zoals vrijwel elk jaar op Hemelvaartsdag stonden ook nu vakantievierders en dagjesmensen uren in de file.
 • Wissebad in Wissenkerke ernstig beschadigd tijdens schoonm..
  Het Wissebad in Wissenkerke is zaterdag tijdens de jaarlijkse schoonmaak ernstig beschadigd geraakt. De schade ontstond toen het zwembad werd leeggepompt.
 • Veerboten naar Texel varen weer volgens dienstregeling - R..
  DEN HELDER De boten tussen Den Helder en Texel varen weer volgens dienstregeling. Het technisch mankement van de brug in Den Helder is verholpen.
 • Oudenbosch krijgt vondelingenluikje
  OUDENBOSCH - Oudenbosch wordt mogelijk de eerste Brabantse plaats met een vondelingenluikje, , waarin moeders hun pasgeboren baby's in kunnen achter laten.
 • Britten willen Calais 'NAVO-hek' cadeau geven tegen migran..
  Groot-BrittanniŽ wil de Franse stad Calais 20 kilometer hekwerk cadeau geven dat is gebruikt voor de ..., lees meer op Kanaal Buitenland
 • Zeeuwen willen partyschip kopen
  ZWOLLE - Het voormalige partyschip Willem Jan aan de Pannekoekendijk verdwijnt mogelijk uit het stadsbeeld. De werkgroep PSD.net uit Zeeland, een club die een website bijhoudt over de veerboten en veerdiensten van de Provinciale Stoombootdiensten, heeft interesse getoond in het schip dat vroeger als PSD-veerboot Oosterschelde dienst deed. Het idee is het schip af te meren bij het Scheldekwartier in Vlissingen, de 'geboortegrond' van de veerboot, en terug te brengen in originele staat.